Menu
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/tcwebs1q/public_html/templates/gk_creative/lib/framework/helper.layout.php on line 111

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/tcwebs1q/public_html/includes/application.php on line 539

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/tcwebs1q/public_html/templates/gk_creative/lib/framework/helper.layout.php on line 111

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/tcwebs1q/public_html/includes/application.php on line 539

Registratie

Wat is een domeinnaam?
Een domeinnaam is een naam voor uw websitenaam. Bijvoorbeeld: www.tcwebsolutions.nl

Het is erg belangrijk dat bij registratie van een domeinnaam de naam van uw bedrijf en uw doelgroep duidelijk naar voren komt. Maar het is druk op het internet. Ondanks dat veel domeinnamen al bezet zijn, zijn er nog veel mogelijkheden. Wij willen u daarin graag adviseren. Mocht uw uiteindelijke voorkeur nog vrij zijn, dan zorgen wij er graag voor dat uw domeinnaam geregistreerd wordt.
Gekoppeld aan de domeinnaam kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen door ons laten configureren, zodat u domein gebonden e-mailadressen krijgt. B.V. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hosting

Wat betekent hosting?
Hosting is het onderbrengen van de website of webshop op een fysieke ruimte op een webserver.

Hosting is nodig om een website op het internet te kunnen plaatsen. Door middel van een webhosting abonnement huurt u als het ware schijfruimte en dataverkeer.

Wij hebben een vaste partner waarbij wij onze websites en webshops “hosten”. Wij doen regelmatig prijs-kwaliteit verhoudingsvergelijkingen bij verschillende hosting providers. Afhankelijk van de vereisten die de functionaliteit van uw site met zich meebrengt, kiezen wij het juiste pakket en bij de beste aanbieder.

Webdesign

Wat betekent webdesign?
Webdesign is het ontwerpen en construeren(ontwikkelen en realiseren) van web oplossingen.

Wij besteden veel aandacht aan de grafische vormgeving van uw website of webshop. Een goede functionaliteit met een bijpassend design erg belangrijk. Uiteraard ontwerpen wij de website of webshop geeheel in uw huisstijl.

Om ervoor te zorgen dat uw website zoveel mogelijk doel zal treffen, besteden wij daarom veel aandacht aan het voortraject bij het opzetten van uw website of webshop, alvorens tot daadwerkelijke visuele bouw over te gaan. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn bespreken wij daarom graag een eerste opzet met u door, om uit te vinden wat uw behoeften zijn. Dit doen wij door middel van een intake gesprek. We denken niet alleen graag met u mee, maar zijn ook prima in staat ons te verplaatsen in uw doelgroep om zo het optimale resultaat te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie

Feit is dat merendeel van al het internetverkeer van zoekmachines afkomt. Daarom is het heel belangrijk voor uw website of webshop om aangemeld te zijn bij zoveel mogelijk zoekmachines. Dit zijn er wereldwijd enkele duizenden.

Een goed functionerende website of webshop is één, maar of uw website of webshop gevonden zal worden door een bezoeker of potentiële klant is een totaal ander verhaal. Een goede promotie kan het aantal geïnteresseerde bezoekers naar uw website of webshop drastisch verhogen.

Sociale media

Wij kunnen voor u sociale media ontwikkelen en- of koppelen aan uw website of webshop. Door sociale media te koppelen aan uw website of webshop kunt u nog beter uw doelgroepen bereiken en komt u als bedrijf nog dichter bij uw klanten te staan. Voorbeelden van sociale media's, die wij implementeren zijn Facebook, YouTube, Linkedin en Twitter.

Bezoeker statistieken

Met accurate, gedetailleerde en betrouwbare analyse rapporten zijn wij in staat om al uw vragen over het bezoek op uw website of webshop te beantwoorden. Met deze constante geüpdate rapporten is het mogelijk om het verkeer naar uw website of webshop en de structuur hiervan te verbeteren en zo uw winst te verhogen. Wij zorgen ervoor dat u maandelijks, wekelijk of zelfs dagelijks een rapport toegezonden krijgt.

Als u uw website of webshop, marketing campagnes of verkoop wilt optimaliseren, dan heeft u beslist deze dienst nodig!

Onderhoud

Als eigenaar van een website of webshop wil je altijd dat de informatie op je website up-to-date is.
Is dat niet zo, dan verlies je gegarandeerd je bezoekers en- of potentiële klanten. Want wie schrijft die blijft!

Wij bieden u drie opties aan voor het onderhouden van uw website of webshop.

 1. Onderhoudscontract
  U kunt ervoor kiezen om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, waarbij het onderhoud van uw website uit handen wordt genomen. U levert ons de wijzigingen aan en wij zorgen ervoor dat deze wijzigingen binnen één werkdag doorgevoerd zijn.
 2. Losse wijzingen
  U kunt ervoor kiezen om wijzigingen los bij ons door te geven. U betaald dan voor de wijzigingen adhv ons uurtarief.
 3. Eigen beheer
  U kunt ervoor kiezen om uw website of webshop zelf bij te houden. U kunt dan bij ons een training aanvragen om u te helpen hoe u uw website of webshop up-to-date houdt.
  * Dit zijn wijzigingen die betrekking hebben op de tekst/afbeeldingen en de opmaak hiervan.

Voor meer informatie over de tarieven van onze onderhoudsvormen of trainingen dient u contact op te nemen met TC Websolutions.

Bezoekadres

d’n Bogerd
van Heemstraweg 53
6651 KH Druten

Postadres

Langeslag 27
6654 BB Afferden

Telefoon

06-10013724

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene voorwaarden

 

Sociale Media

FacebookTwitter


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/tcwebs1q/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/tcwebs1q/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654